29 april 2021: tweede aflevering van het Klantcontact Café!

Op 29 maart jl. publiceerde uitzendspecialist Inspire en software bedrijf OBI4wan een bericht dat Hans Kazàn, Nederlands bekendste goochelaar en televisie presentator, een carrièreswitch had gemaakt naar de klantcontactsector. Vandaag bekennen we dat dit bericht een zorgvuldig voorbereide 1 aprilgrap was!

SAVE THE DATE! De volgende aflevering van het Inspire Klantcontact Café is een feit! Dit keer kun je na afloop van de Talkshow live in gesprek met de tafelgasten! Toegang tot deze online VIP Lounge is kosteloos, maar je dient je van tevoren wel even te melden!

Tafelgasten
De uitzending is op donderdag 29 april a.s. (van 15:00-16:00) en zal in het teken staan van de ‘Digitale transformatie in klantcontact’. Op woensdag 7 april maken we bekend wie de tafelgasten zijn! Wel kunnen we verklappen dat deze werkzaam zijn bij KPN, Eneco en Hello Customer! Blijf ons volgen voor meer informatie!

VIP Lounge
Ná de uitzending kun je LIVE in contact treden met de tafelgasten via een online event. Ook kun je hier online netwerken met de andere kijkers van de Talkshow! Voor dit event dien je je wel van tevoren aan te melden! Het aanmeldformulier staat per woensdag 6 april online. Blijf ons volgen voor de laatste updates en URL!

Sponsoren
Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:
Nuance
Uitblinqers

Co-sponsoren:
Hello Customer
FrankWatching
TKC Digital
My-Office

Over Klantcontact Café
Het Klantcontact Café is dé talkshow voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten. Journalistiek, scherp en inhoudelijk.

Het klantcontact Café is een productie van uitzendspecialist Inspire, hét uitzendbureau voor de klantcontactsector.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuw pand SU Inspire

Inspire breidt verder uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar premium outsourcing dienstverlening. Op
Arbeidsmarkt Q32023

Arbeidsmarktmonitor Q3-2023: blijvende krapte, ondanks recessie

Nederland bevindt zich in een bijzondere situatie: ondanks een (technische) recessie blijft de werkloosheid met 3,6% ver onder de
Slimste-klantcontact-organisatie-2023

Klantcontact Quiz 2023: de winnaars zijn bekend!

Donderdag 28 september was het zover: de Klantcontact Quiz 2023! Meer dan 1300 klantcontact medewerkers en 128 klantcontact managers