29 april 2021: tweede aflevering van het Klantcontact Café!

Op 29 maart jl. publiceerde uitzendspecialist Inspire en software bedrijf OBI4wan een bericht dat Hans Kazàn, Nederlands bekendste goochelaar en televisie presentator, een carrièreswitch had gemaakt naar de klantcontactsector. Vandaag bekennen we dat dit bericht een zorgvuldig voorbereide 1 aprilgrap was!

SAVE THE DATE! De volgende aflevering van het Inspire Klantcontact Café is een feit! Dit keer kun je na afloop van de Talkshow live in gesprek met de tafelgasten! Toegang tot deze online VIP Lounge is kosteloos, maar je dient je van tevoren wel even te melden!

Tafelgasten
De uitzending is op donderdag 29 april a.s. (van 15:00-16:00) en zal in het teken staan van de ‘Digitale transformatie in klantcontact’. Op woensdag 7 april maken we bekend wie de tafelgasten zijn! Wel kunnen we verklappen dat deze werkzaam zijn bij KPN, Eneco en Hello Customer! Blijf ons volgen voor meer informatie!

VIP Lounge
Ná de uitzending kun je LIVE in contact treden met de tafelgasten via een online event. Ook kun je hier online netwerken met de andere kijkers van de Talkshow! Voor dit event dien je je wel van tevoren aan te melden! Het aanmeldformulier staat per woensdag 6 april online. Blijf ons volgen voor de laatste updates en URL!

Sponsoren
Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:
Nuance
Uitblinqers

Co-sponsoren:
Hello Customer
FrankWatching
TKC Digital
My-Office

Over Klantcontact Café
Het Klantcontact Café is dé talkshow voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten. Journalistiek, scherp en inhoudelijk.

Het klantcontact Café is een productie van uitzendspecialist Inspire, hét uitzendbureau voor de klantcontactsector.

Gerelateerde nieuwsberichten

DSC_0840

Inspire stelt Anja Hulsenboom aan als toezichthouder Academy

Inspire Sourcing Solutions, expert op het gebied van klantcontact, heeft op maandag 15 april Anja Hulsenboom aangesteld als toezichthouder
INSP UU

Inspire breidt verder uit met premium (offshore) outsourcing services

Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group breidt haar activiteiten in Suriname verder uit. Met een nieuwe locatie in hoofdstad Paramaribo
Slimste-klantcontact-manager-2022-1

De winnaars zijn bekend!

Donderdag 29 september was het zover: de bekendmaking van de winnaars van de Klantcontact Quiz 2022! Lees hier alles
Open Varen Hijmen Vos 2

HR Inspire sessie op Open Varen: “Grip op personeelsverloop en het grote opzeggen!”

In het voorprogramma van Open Varen op 23 juni a.s. verzorgt Inspire een HR seminar met gastspreker Hijmen Vos,