Backoffice medewerker

Vanaf €17,00 per uur, all in!

 

Inspire is hét uitzendbureau en outsourcingspecialist voor de office en klantcontactsector. Wij helpen onze klanten met het oplossen en invullen van hun personeelsvraagstukken.

Specialist in Klantcontact

Inspire levert professionele Klantenservice, Frontoffice, Backoffice of bijvoorbeeld Administratief medewerkers bij u op locatie óf wij voeren de werkzaamheden uit op een van onze eigen locaties.

Detacheren of Werving &Selectie?

Inspire is een ABU gecertificeerd uitzendbureau én outsourcing specialist volledig gespecialiseerd in Klantcontact. Kwaliteit is verzekerd!

Wij leveren  Klantenservice, Frontoffice, Backoffice of bijvoorbeeld Administratief medewerkers bij u op locatie. flexibel en zorgeloos! U betaald alleen voor de gewerkte uren uren, verzuim en verlof is voor onze rekening! 

Bij ons op locatie

In Nederland leveren wij office en klantcontactpersoneel op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie. Vanuit onze offshore locaties stellen wij goed opgeleid en gemotiveerd Nederlandstalig klantcontactpersoneel ter beschikking tegen offshore tarieven.

Bespaar tot 50% op uw personeelskosten en profiteer direct van professionele Nederlandstalige klantcontact medewerkers! U betaald alleen voor productieve uren. 

Academy vakopleidingen

De Inspire Academy biedt verschillende vakopleidingen waarmee medewerkers zich kunnen doorontwikkelen binnen de klantcontact branche. Hiermee dragen wij bij aan het continu verbeteren van de dienstverlening van onze opdrachtgevers.

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!