Chantal Hajenius versterkt Inspire Sourcing team

Chantal Hajenius is in dienst getreden als Senior Talent Sourcer & HR Consultant bij Inspire Sourcing Solutions. In deze rol zal Chantal zich concentreren op het verder uitbouwen van de Sourcing activiteiten (People divisie) en HR vraagstukken binnen Inspire en onze opdrachtgevers.

Afgelopen 12 jaar heeft Chantal verschillende HR en Recruitment functies bekleed waarbij klantcontact activiteiten (en afdelingen) een belangrijke en centrale rol hebben gespeeld. Met haar diepe branchekennis snapt Chantal als geen ander waar de uitdagingen liggen binnen klantcontact organisaties op het gebied van Recruitment en HR processen. Wij zijn blij met de komst van Chantal en kijken er naar uit om samen met haar te werken aan onze ambitie om de absolute nummer 1 Sourcing provider binnen de klantcontact sector te worden!

Over Inspire Sourcing Solutions
Inspire is specialist in hoogwaardige sourcing oplossingen voor de klantcontactsector. De dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en uitzenden van klantcontactmedewerkers en staf, tot het strategisch adviseren hoe klantcontactomgevingen bestuurd moeten worden. Met haar performance outsourcing oplossingen neemt zij de gehele dienstverlening of delen daarvan over, zodat opdrachtgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Werken met Inspire betekent werken met de beste medewerkers en een constante focus op verbetering en kwaliteit van álle klantcontactprocessen.

Het nieuwste van ons blog

Inspireer je met onze nieuwste blogposts

Inspire event: ‘The Future of Sourcing’

Op donderdag 16 mei organiseert Inspire in samenwerking met WFM-expert Stratex een kennissessie over de trends op...

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en...

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor...

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!