De sourcing specialist voor klantcontact personeel

Werken met Inspire, betekent werken met de No1 Sourcing provider in klantcontact. Join us!

Specialist in klantcontact

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcing specialist voor de klantcontactsector en aanverwante office functies. Onze dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en uitzenden van klantcontact medewerkers en staf tot aan vakopleidingen en interim management.

Waarom Inspire?

  1.  Ondersteuning of uitbesteding van uw recruitment activiteiten
  2.  Verhogen van het bereik op uw gewenste kandidaten doelgroep 
  3.  Inspire neemt het juridisch werkgeverschap over
  4.  Verleggen van uw verzuimrisico en verzuim/loonadministratie
  5. Pay-per-use: alleen betalen voor gewerkte uren
  6.  Verhogen van de arbeidsflexibiliteit (uitzendflexibiliteit)
  7.  Expertise arbeidsmarkt en klantcontactsector
  8.  Gratis basis klantcontact opleiding voor nieuwe medewerkers
  9.  Professionele organisatie
  10.  Een transparant tarief per uur per medewerker (incl. recruitment)

Inspire is lid van de ABU en de Klantenservice Federatie. Daarnaast zijn wij NEN-44001 gecertificeerd, hiermee borgen wij onze betrouwbaarheid en professionaliteit naar onze opdrachtgevers. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte voor het inzetten van Uitzendkrachten.

Inspire als Uitzendpartner

Wij werken veelal op locatie van onze opdrachtgevers of leveren support vanaf een van onze kantoorlocaties. 

Inspire biedt bedrijven de mogelijkheid om klantcontact personeel voor korte of lange termijn flexibel in te zetten binnen haar organisatie, met behoud van goed werkgeverschap. 

Onze unieke manier van werken, kennis van zaken en sector expertise, maakt ons een zeer aantrekkelijke en unieke sourcing partner voor klantcontact organisaties.

Inspire is lid van de ABU en de Klantenservice Federatie (branche verenigingen). Wij inspireren bedrijven om hun klantcontact afdelingen continu te verbeteren door onze unieke aanpak, diensten en hang naar kwaliteit. Anderzijds inspireren wij onze Uitzendkrachten om het maximale uit hun carrière te halen via ons talentenprogramma en vakopleidingen. 

Carrièrebouwers in klantcontact

Goed opgeleide en tevreden medewerkers zijn de primaire succesfactoren voor elke klantcontact organisatie.

Daarom zoeken wij zorgvuldig naar de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers en leiden deze op via onze eigen Inspire Academy.

Wij willen bijdragen aan het persoonlijk geluk van onze medewerkers en helpen bij hun carrière ontwikkeling in klantcontact. Onze opdrachtgevers profiteren hierdoor van beter opgeleide medewerkers en een hogere kwaliteit van de dienstverlening enerzijds, anderzijds stijgt de medewerkerstevredenheid en daalt het personeelsverloop.  

Onze dienstverlening

Door onze sector expertise zijn wij een volwaardig gesprekspartner voor al uw klantcontact vraagstukken.

Onze dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en uitzenden (of detacheren) van klantcontact medewerkers en staf, tot aan vakopleidingen en interim management. 

Met onze Managed Flexpool oplossingen leveren wij klantcontact medewerkers  op locatie van onze opdrachtgevers én zijn wij verantwoordelijk voor de Team (KPI) resultaten. Zaken als het leveren van voldoende gekwalificeerd personeel,  kennismanagement en het behalen van de gestelde doelstellingen (KPI’s) vallen hierbij onder de verantwoordelijkheid van Inspire