SO Logo FC

Sectoronderzoek

Als gespecialiseerd uitzendbureau heeft Inspire met enkele expertise partners in de klantcontactsector de handen ineen geslagen om onderzoek te doen naar de trends en ontwikkelingen in de klantcontactsector. Het sectoronderzoek wordt vanuit Inspire gecoördineerd en uitgevoerd; distributie wordt door mediapartner CustomerFirst georganiseerd. Inspire richt zich als uitzend- en sourcingspecialist vooral op de arbeidsmarkt en outsourcing. Daarnaast zijn OBI4wanWoonoz en Graydon als sponsor aangehaakt met ieder een eigen expertiserol.

logo-quiz

Klantcontact Quiz

Inspire heeft samen met opleidingsspecialist Woonoz de handen ineen geslagen voor het ontwikkelen van de Klantcontact Quiz, een gratis (online) kennisspel voor klantcontact organisaties waarbij medewerkers op basis van een spelelement worden getoetst en getraind op klantcontact vaardigheden. De klantcontact Quiz kent twee jaarlijkse Awards: ‘de slimste klantcontact organisatie’ en de ‘slimste klantcontact medewerker’.

Sessions Logo FC

Inspire sessies

Op een prachtige en inspirerende locatie, samen met collega’s en experts uit de klantcontactsector kennisdelen, ideeën opdoen, leren en netwerken.  De Inspire sessies hebben verschillende thema’s (zoals HR, Learning & Development, Webcare, Klantcontact management, etc.) en staan veelal onder leiding van een gastspreker, docent of  thema deskundige. Uiteraard worden de sessies afgesloten met een gezellige netwerkborrel.  

Logo on white

Klantcontact Café

Het Klantcontact Café is dé talkshow voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten. Journalistiek, scherp en inhoudelijk.