Hét uitzendbureau voor klantcontact personeel

Uw recruitment en uitzendpartner voor al uw office en klantcontact vacatures!

Benieuwd naar onze werkwijze en tarieven?

Vul het onderstaande formulier in. Je hoort snel van ons!

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Inspire, Sourcing Solutions B.V. te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.

Waarom Inspire?

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en staffing specialist voor de Office en Klantcontactsector. Wij helpen u met het vinden van de juiste en voldoende klantcontact medewerkers! ​

Inspire is lid van de ABU en de Klantenservice Federatie. Daarnaast zijn wij NEN-44001 gecertificeerd, hiermee borgen wij onze betrouwbaarheid en professionaliteit naar onze opdrachtgevers. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte voor het inzetten van Uitzendkrachten.

Onze klanten

Toonaangevend in klantcontact

Inspire is landelijk bekend door toonaangevende events binnen de klantcontactsector!

Inspire heeft de ambitie om de klantcontactsector op een positieve manier te beïnvloeden. Van leuke kennisevents tot een eigen talkshow in klantcontact: al onze events zijn gericht op leren en kennisdeling om zo de kwaliteit van de gehele sectorale dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast willen wij het imago rondom werken in het klantcontact verbeteren.

Klantcontact Café

Het Klantcontact Café is een kennisevent in TV talkshow format voor Klantcontact professionals in Nederland en België.

Sectoronderzoek.nl

Sectoronderzoek.nl is hét kennisplatform met hierin de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de klantcontactsector.

Klantcontact Quiz

De Klantcontact Quiz is een (online) kennisevent waarbij klantcontact organisaties en medewerkers jaarlijks strijden voor...

Carrièrebouwers in klantcontact

Daarom zoeken wij zorgvuldig naar de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers en leiden deze op via onze eigen Inspire Academy.

Wij willen bijdragen aan het persoonlijk geluk van onze medewerkers en helpen bij hun carrière ontwikkeling in klantcontact. Onze opdrachtgevers profiteren hierdoor van beter opgeleide medewerkers en een hogere kwaliteit van de dienstverlening enerzijds, anderzijds stijgt de medewerkerstevredenheid en daalt het personeelsverloop.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en uitzenden (of detacheren) van klantcontact medewerkers en staf, tot aan vakopleidingen en interim management.

Met onze Managed Flexpool oplossingen leveren wij klantcontact medewerkers op locatie van onze opdrachtgevers én zijn wij verantwoordelijk voor de Team (KPI) resultaten. Zaken als het leveren van voldoende gekwalificeerd personeel, kennismanagement en het behalen van de gestelde doelstellingen (KPI’s) vallen hierbij onder de verantwoordelijkheid van Inspire.