Inspire contracteert nieuwe sponsoren voor de Klantcontact Quiz (2021)

Uitzendspecialist Inspire Group (Inspire) heeft voor haar event de Klantcontact Quiz nieuwe sponsoren gecontracteerd voor het jaar (editie) 2021. Alle sponsoren hebben een duidelijke footprint in de klantcontactsector en gelden als expert binnen hun vakgebied.

Uitzendspecialist Inspire Group (Inspire) heeft voor haar event de Klantcontact Quiz nieuwe sponsoren gecontracteerd voor het jaar (editie) 2021. Alle sponsoren hebben een duidelijke footprint in de klantcontactsector en gelden als expert binnen hun vakgebied. Net als verleden jaar zal Inspire niet alleen een coördinerende rol bekleden, maar ook als sponsor optreden. De volgende trotse sponsoren komen hier nog bij:

Hoofdsponsor: OBI4wan
OBI4wan, marktleider op het gebied van Online klantenservice, chatbots en reputatiemanagement wordt hoofdsponsor van de Klantcontact Quiz 2021. Op deze manier wil OBI4wan een zichtbare bijdrage leveren aan het verbeteren van het imago van de klantcontactsector.

Co-sponsoren (van A-Z):
Athand
Content Guru
Continuum Global Solutions
Frank Watching
Teleperformance
TKC Digital
Webhelp

Meer informatie over de sponsoren treft u onder pagina ‘Sponsoren‘ van de Klantcontact Quiz.

Over de Klantcontact Quiz
De Klantcontact Quiz helpt organisaties (en de gehele sector) met het creëren van meer positieve aandacht voor werken in de klantcontactsector. Daarnaast worden deelnemers op een leuke manier geattendeerd en getraind op algemene kennis van de klantcontactsector. Wij helpen bedrijven hiermee naar een 9+ kenniscultuur. Het spelelement draagt tevens bij aan een hogere medewerkerstevredenheid en teamspirit. Omdat de quiz in de basis een online platform is, kunnen mensen eenvoudig vanaf eigen locatie deelnemen. Vanuit de deelnemende organisatie of bij de medewerker thuis bijvoorbeeld. Hiermee wordt ook meteen voldaan aan eventuele (dan nog geldende) Corona regelgeving. Kijk voor meer informatie op www.klantcontactquiz.nl.

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in de office & klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Gerelateerde nieuwsberichten

KCC Podcast Renewi 2

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en recycling. Het bedrijf ontstond
Foto-Gemenelandseweg

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar hoogwaardige outsourcingdiensten. Deze
Foto-Roelof-en-Hans

(Inspire Podcast) SNS Bank zwemt tegen de stroom in met focus op persoonlijk klantcontact. Slim of onuitvoerbaar?

In een tijdperk waarin digitalisering en technologische vooruitgang de norm lijken te zijn in de wereld van klantcontact, maakt