Inspire lanceert de Klantcontact Inspiratiedag!

Op donderdag 24 juni a.s. tussen 13:00 – 15:00 is de Klantcontact Inspiratiedag! Dit is een inspirerend en leerzaam event voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Het event is onderdeel van een serie events van Inspire met als doelstelling om de klantcontactsector leuker, slimmer en beter te maken!

Op donderdag 24 juni a.s. tussen 13:00 – 15:00 is de Klantcontact Inspiratiedag! Dit is een inspirerend en leerzaam event voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Het event is onderdeel van een serie events van Inspire met als doelstelling om de klantcontactsector leuker, slimmer en beter te maken! Andere events zijn bijvoorbeeld de Klantcontact Quiz en het Klantcontact Café.

Dit jaar staat de Klantcontact Inspiratiedag volledig in het teken van de Klantcontact Quiz en de mooie MVO doelstellingen die de organisatie en de sponsoren (partners) van de Klantcontact Quiz proberen te realiseren.

De Klantcontact Inspiratiedag wordt u aangeboden door Inspire Group, Nuance en TKC Digital! Kijk voor meer informatie op www.klantcontactinspiratiedag.nl

Deelname aan de Klantcontact Inspiratiedag is uitsluitend op basis van uitnodiging. Kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende organisaties (op basis van alfabet):
AthandContent GuruContinuumFrankwatchingInspireKlantenservice FederatieMake-A-Wish NederlandNuanceOBI4wanOhana AdviesRvA leden van de Klantcontact QuizTeleperformanceTKC Digital en Webhelp.

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in de office & klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Gerelateerde nieuwsberichten

Slimste-klantcontact-organisatie-2023

Klantcontact Quiz 2023: de winnaars zijn bekend!

Donderdag 28 september was het zover: de Klantcontact Quiz 2023! Meer dan 1300 klantcontact medewerkers en 128 klantcontact managers
Klantcontact-Cafe-DHL

(Podcast) DHL Parcel en de toekomst van klantcontact: meer of minder robots? Waar zit de ‘human touch’?

Pakketjes bezorgen op de maan? Het klinkt als een absurd sciencefictionscenario. Toch is dit het ultieme doel van DHL
syto3xs06fu-1024x683-1

De groeiende mismatch op de arbeidsmarkt in klantcontact

Klantcontact.nl interviewde Inspire Group over de groeiende mismatch tussen werkgevers en werknemers in de klantcontactsector. Wat zijn de gevolgen