Inspire lanceert de Klantcontact Inspiratiedag!

Op donderdag 24 juni a.s. tussen 13:00 – 15:00 is de Klantcontact Inspiratiedag! Dit is een inspirerend en leerzaam event voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Het event is onderdeel van een serie events van Inspire met als doelstelling om de klantcontactsector leuker, slimmer en beter te maken! Andere events zijn bijvoorbeeld de Klantcontact Quiz en het Klantcontact Café.

Dit jaar staat de Klantcontact Inspiratiedag volledig in het teken van de Klantcontact Quiz en de mooie MVO doelstellingen die de organisatie en de sponsoren (partners) van de Klantcontact Quiz proberen te realiseren.

De Klantcontact Inspiratiedag wordt u aangeboden door Inspire Group, Nuance en TKC Digital! Kijk voor meer informatie op www.klantcontactinspiratiedag.nl

Deelname aan de Klantcontact Inspiratiedag is uitsluitend op basis van uitnodiging. Kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende organisaties (op basis van alfabet):
Athand, Content Guru, Continuum, Frankwatching, Inspire, Klantenservice Federatie, Make-A-Wish Nederland, Nuance, OBI4wan, Ohana Advies, RvA leden van de Klantcontact Quiz, Teleperformance, TKC Digital en Webhelp.

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in de office & klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Het nieuwste van ons blog

Inspireer je met onze nieuwste blogposts

Inspire event: ‘The Future of Sourcing’

Op donderdag 16 mei organiseert Inspire in samenwerking met WFM-expert Stratex een kennissessie over de trends op...

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en...

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor...

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!