Inspire opent Coronadossier

Het zijn gekke tijden: voor het eerst in de geschiedenis worden we in Nederland (en daarbuiten) geconfronteerd met ongelofelijke maatregelen om onszelf te beschermen tegen een akelige ziekte die ons allen kan treffen. Natuurlijk hebben wij vol begrip voor alle maatregelen, hoe zwaar ze ook zijn.

De economische maatregelen hebben uiteraard impact op onze klanten, medewerkers, relaties en vakgenoten. Veel van onze Uitzendkrachten moeten thuiswerken en in sommige gevallen zijn de werkzaamheden geheel beëindigd (al dan niet tijdelijk). Regelmatig krijgen wij verschillende vragen vanuit onze medewerkers, opdrachtgevers en netwerk over het verloop (en impact) van de crisis. We hebben besloten deze te bundelen en te delen op een speciale informatiepagina over het Coronavirus, deze vind u hier.

Als medewerker of klant van Inspire verzoeken wij u vriendelijk om kennis te nemen van deze webpagina (u heeft hiervan ook een brief of e-mail ontvangen. We zullen deze ook regelmatig updaten (als er updates zijn natuurlijk). Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de situatie na de crisis: het is de verwachting dat het uitzendwerk namelijk sterk zal groeien als gevolg van deze crisis (uitbreiding van de flexibele schil). Wij zullen hier uitstekend op voorbereid zijn.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor u klaar!

Hartelijke groet,
Team Inspire

Gerelateerde nieuwsberichten

Slimste-klantcontact-organisatie-2023

Klantcontact Quiz 2023: de winnaars zijn bekend!

Donderdag 28 september was het zover: de Klantcontact Quiz 2023! Meer dan 1300 klantcontact medewerkers en 128 klantcontact managers
Klantcontact-Cafe-DHL

(Podcast) DHL Parcel en de toekomst van klantcontact: meer of minder robots? Waar zit de ‘human touch’?

Pakketjes bezorgen op de maan? Het klinkt als een absurd sciencefictionscenario. Toch is dit het ultieme doel van DHL
syto3xs06fu-1024x683-1

De groeiende mismatch op de arbeidsmarkt in klantcontact

Klantcontact.nl interviewde Inspire Group over de groeiende mismatch tussen werkgevers en werknemers in de klantcontactsector. Wat zijn de gevolgen