Inspire sessies

Inspireren, kennisdeling en netwerken

Over de Inspire sessies

De wereld om heen is continu in beweging. Als directeur, afdelingsmanager, consultant of bijvoorbeeld expert binnen de klantcontactsector is het van groot belang om continu op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op belangrijke onderwerpen zoals HR, Compliance, Learning & Development, Technologie, Webcare, Operationeel management, et cetera. 

Als gespecialiseerd uitzendbureau en sourcingspecialist in de klantcontactsector is ons expertisegebied vrij breed en beschikken wij over een groot netwerk van deskundigen. Wij delen onze kennis graag met onze klanten en relaties via onze Inspire sessies. Op een prachtige en inspirerende locatie, samen met collega’s en experts uit de klantcontactsector kennisdelen, ideeën opdoen, leren en netwerken.  De Inspire sessies hebben verschillende thema’s op relevante topics en staan veelal onder leiding van een gastspreker, docent of  thema deskundige. Uiteraard worden de sessies afgesloten met een netwerkborrel.  

Agenda

Datum: Donderdag 10 september
Thema: Wet Arbeid in Balans (WAB) in de praktijk en aanpak Corona na 2020
Sessieleiders: Drs. Shasta Rötscheid en Chantal Hajenius
Locatie: Almere 
Prijs: Kosteloos 
Inschrijven en meer informatie: klik hier

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of opmerking over de inhoud van deze pagina, neem dan contact op met:

Chantal Hajenius, COO
chantal@inspire-group.nl

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau (sourcing specialist) in de klantcontactsector. Onze organisatie is gespecialiseerd in het werven, opleiden en uitzenden van klantcontactmedewerkers en maatwerkoplossingen als Managed Insourcing. Door onze unieke totaaloplossing kunnen wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen op het gebied van klantcontactoplossingen tegen een hoge kwaliteit en scherpe prijs.