Inspire sessies

Over de Inspire sessies

De wereld om heen is continu in beweging. Als directeur, afdelingsmanager, consultant of bijvoorbeeld expert binnen de klantcontactsector is het van groot belang om continu op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op belangrijke onderwerpen zoals HR, Compliance, Learning & Development, Technologie, Webcare, Operationeel management, et cetera. 

Als gespecialiseerd uitzendbureau en sourcingspecialist in de klantcontactsector is ons expertisegebied vrij breed en beschikken wij over een groot netwerk van deskundigen. Wij delen onze kennis graag met onze klanten en relaties via onze Inspire sessies. Op een prachtige en inspirerende locatie, samen met collega’s en experts uit de klantcontactsector kennisdelen, ideeën opdoen, leren en netwerken.  De Inspire sessies hebben verschillende thema’s op relevante topics en staan veelal onder leiding van een gastspreker, docent of  thema deskundige. Uiteraard worden de sessies afgesloten met een netwerkborrel.  

Wilt u meedoen?

Heeft u vragen over onze Inspire sessies  óf wilt u meer weten over diensten? Neem dan direct contact met:

Chantal Hajenius
Manager Uitzenden & Recruitment
chantal@inspire-group.nl

Veelgestelde vragen

Inspire hét uitzendbureau en outsourcingspecialist voor de office en klantcontactsector. Wij helpen onze klanten met het oplossen en invullen van hun personeelsvraagstukken.

In Nederland leveren wij office en klantcontactpersoneel op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie. Vanuit onze offshore locaties stellen wij goed opgeleid en gemotiveerde (Nederlandstalig) klantcontactpersoneel ter beschikking tegen offshore tarieven.

Volg onze website en social media kanalen voor de laatste updates.