Klantcontact Quiz 2021!

Het is eindelijke zover! Na maanden van voorbereiden vond op donderdag 14 oktober j.l. de Inspire Klantcontact Quiz 2021 plaats! De Klantcontact Quiz is het grootste online MVO & Kennisevent van de klantcontactsector. De Klantcontact Quiz helpt organisaties en de (klantcontact)sector met het creëren van meer positieve aandacht voor werken in het klantcontact. Daarnaast worden deelnemers op een leuke manier geattendeerd en getraind op algemene kennis van de klantcontactsector waarbij het spelelement tevens bijdraagt aan een hogere medewerkerstevredenheid en teamspirit.

Bekendmaking winnaars
Dit jaar deden 2000 klantcontact medewerkers mee, vanuit bijna 70 mooie grote en bekende Nederlandse in Internationale organisaties! Er zijn 3 Awards te winnen, namelijk de ‘Slimste klantcontact medewerker’, de ‘Slimste Klantcontact manager’ en de ‘Slimste klantcontact organisatie’. Wie de Awards hebben gewonnen wordt op donderdagavond 21 oktober om 20:00 bekend gemaakt via een groot online event (entree op uitnodiging).

Uitreiking Awards
Op zaterdag 23 oktober worden de Awards uitgereikt op locatie van Make-A-Wish Nederland in Hilversum (mediapark). De opnames hiervan worden de week er op gepubliceerd op de website en social media kanalen van de Klantcontact Quiz! Stay tuned voor meer informatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.