Klantcontact Quiz 2021!

Het is eindelijke zover! Na maanden van voorbereiden vond op donderdag 14 oktober j.l. de Inspire Klantcontact Quiz 2021 plaats! De Klantcontact Quiz is het grootste online MVO & Kennisevent van de klantcontactsector. Dit jaar deden bijna 2000 klantcontact medewerkers mee!

Het is eindelijke zover! Na maanden van voorbereiden vond op donderdag 14 oktober j.l. de Inspire Klantcontact Quiz 2021 plaats! De Klantcontact Quiz is het grootste online MVO & Kennisevent van de klantcontactsector. De Klantcontact Quiz helpt organisaties en de (klantcontact)sector met het creëren van meer positieve aandacht voor werken in het klantcontact. Daarnaast worden deelnemers op een leuke manier geattendeerd en getraind op algemene kennis van de klantcontactsector waarbij het spelelement tevens bijdraagt aan een hogere medewerkerstevredenheid en teamspirit.

Bekendmaking winnaars
Dit jaar deden 2000 klantcontact medewerkers mee, vanuit bijna 70 mooie grote en bekende Nederlandse in Internationale organisaties! Er zijn 3 Awards te winnen, namelijk de ‘Slimste klantcontact medewerker’, de ‘Slimste Klantcontact manager’ en de ‘Slimste klantcontact organisatie’. Wie de Awards hebben gewonnen wordt op donderdagavond 21 oktober om 20:00 bekend gemaakt via een groot online event (entree op uitnodiging).

Uitreiking Awards
Op zaterdag 23 oktober worden de Awards uitgereikt op locatie van Make-A-Wish Nederland in Hilversum (mediapark). De opnames hiervan worden de week er op gepubliceerd op de website en social media kanalen van de Klantcontact Quiz! Stay tuned voor meer informatie!

Gerelateerde nieuwsberichten

DSC_0840

Inspire stelt Anja Hulsenboom aan als toezichthouder Academy

Inspire Sourcing Solutions, expert op het gebied van klantcontact, heeft op maandag 15 april Anja Hulsenboom aangesteld als toezichthouder
INSP UU

Inspire breidt verder uit met premium (offshore) outsourcing services

Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group breidt haar activiteiten in Suriname verder uit. Met een nieuwe locatie in hoofdstad Paramaribo
Slimste-klantcontact-manager-2022-1

De winnaars zijn bekend!

Donderdag 29 september was het zover: de bekendmaking van de winnaars van de Klantcontact Quiz 2022! Lees hier alles
Open Varen Hijmen Vos 2

HR Inspire sessie op Open Varen: “Grip op personeelsverloop en het grote opzeggen!”

In het voorprogramma van Open Varen op 23 juni a.s. verzorgt Inspire een HR seminar met gastspreker Hijmen Vos,