Knowledge

Met onze vakopleidingen en Talentenprogramma inspireren wij de carriere ontwikkeling van onze medewerkers.

Inspire Academy

Met onze Academy services voorzien wij in de behoefte van onze opdrachtgevers om nieuwe medewerkers op te leiden op het gebied van klantcontact vaardigheden. Daarnaast bieden wij diverse vakopleidingen waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen tot specialisten, managers of consultants binnen de klantcontact branche. Lees meer hierover op onze pagina Talentenprogramma.

Inspire Sourcing Solutions beschikt over e-learning systemen die werken op basis van kustmatige intelligentie: medewerkers worden hiermee opgeleid volgens een cognitieve leermethode. Leertrajecten worden hiermee sterk verkort, terwijl de kwaliteit van de opleiding stijgt en de kosten voor opleiding dalen. Deze technologie zetten wij ook in om onze klanten te helpen met het digitaliseren van hun eigen interne opleidingen.

Met de Academy services van Inspire Sourcing Solutions profiteren onze opdrachtgevers van beter opgeleide medewerkers en een hogere kwaliteit van de dienstverlening enerzijds, anderzijds stijgt de medewerkerstevredenheid en daalt het personeelsverloop.

 

E-learning-op-scherm

Consultancy

Klantcontact omgevingen worden steeds complexer door de inzet van meer en vernieuwende technologieën. Ook is er steeds meer aandacht voor het efficiënter maken van klantcontact afdelingen door de inzet van flexibele teams en proces optimalisatie via bijvoorbeeld Work Force Management en Lean Management trajecten. 

De groeiende vraag naar expertise vergt steeds meer van klantcontact organisaties en betrokken afdelingen en medewerkers. Inspire Sourcing Solutions heeft naast haar eigen specialisten een breed netwerk van ervaren Consultants die zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van klantcontact afdelingen, Work Force Management, het implementeren van nieuwe technologiën of het verbeteren van de prestaties (KPI Management). 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

vakopleidingen

Academy vakopleidingen

De Inspire Academy biedt verschillende vakopleidingen waarmee medewerkers zich kunnen  doorontwikkelen binnen de klantcontact branche. Hiermee dragen wij bij aan het continu verbeteren van de dienstverlening van onze opdrachtgevers.

Talentenprogramma

Wij geloven dat een carrière in klantcontact voor iedereen mogelijk is. Via ons Talentenprogramma inspireren wij onze medewerkers om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. 

Talentenprogramma