Knowledge

Met onze vakopleidingen en Talentenprogramma inspireren wij de carrièreontwikkeling van onze medewerkers.

Inspire Academy

Met onze Academy services voorzien wij in de behoefte van onze opdrachtgevers om nieuwe medewerkers op te leiden op het gebied van klantcontact vaardigheden. Daarnaast bieden wij diverse vakopleidingen waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen tot specialisten, managers of consultants binnen de klantcontact branche.

 

Consultancy

Klantcontact omgevingen worden steeds complexer door de inzet van meer en vernieuwende technologieën. Ook is er steeds meer aandacht voor het efficiënter maken van klantcontact afdelingen door de inzet van flexibele teams en proces optimalisatie via bijvoorbeeld Work Force Management en Lean Management trajecten. 

De groeiende vraag naar expertise vergt steeds meer van klantcontact organisaties en betrokken afdelingen en medewerkers. Inspire heeft naast haar eigen specialisten een breed netwerk van ervaren Consultants die zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van klantcontact afdelingen, Work Force Management, het implementeren van nieuwe technologieën of het verbeteren van de prestaties (KPI Management). 

 

Academy vakopleidingen

Met de Academy services van Inspire profiteren onze opdrachtgevers van beter opgeleide medewerkers en een hogere kwaliteit van de dienstverlening enerzijds, anderzijds stijgt de medewerkerstevredenheid en daalt het personeelsverloop.

Over ons

Als specialist in klantcontact willen wij vernieuwend en inspirerend zijn in onze sector. Met onze unieke totaal oplossing willen wij de No1 Sourcing provider zijn voor klantcontact organisaties.

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!