People

Wij leveren klantcontact medewerkers bij u op locatie op basis van werving & selectie, uitzenden of detacheren  

Recruitment

Onze recruitment services zijn er volledig op gericht om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen in het recruitment proces en vinden plaats op locatie van Inspire óf op locatie van de opdrachtgever zelf (inhouse recruitment). Door onze diepe kennis van de klantcontactsector, het inzetten van vakbekwame recruiters, het gebruik van gespecialiseerde software en slimme targetmarketing, zijn wij in staat om altijd de perfecte match te maken voor onze opdrachtgevers. 

Uitzenden & Detacheren

Inspire is lid van de ABU en in het bezit van de SNA Keurmerk (NEN4400-1). Kwaliteit en professionaliteit zijn bij ons gegarandeerd!

Als uitzendbureau leveren wij office en klantcontact personeel op basis van uitzenden en detacheren. Waar nodig of gewenst verzorgen wij opleidingen op het gebied van klantcontact vaardigheden. Door onze diepe kennis van de klantcontactsector en unieke manier van werken zijn wij een aantrekkelijke sourcing partner voor klantcontact organisaties.

Veel gestelde vragen

“Wie betaalt de medewerker in geval van ziekte? Welke CAO volgen jullie?”
Op deze pagina beantwoorden wij veel gestelde vragen over onze Sourcing oplossingen.

Over ons

Inspire hét uitzendbureau en outsourcingspecialist voor de office en klantcontactsector. Met onze unieke totaal oplossing willen wij de No1 Sourcing provider zijn voor klantcontact organisaties. 

Academy vakopleidingen

De Inspire Academy biedt verschillende vakopleidingen waarmee medewerkers zich kunnen doorontwikkelen binnen de klantcontact branche. Hiermee dragen wij bij aan het continu verbeteren van de dienstverlening van onze opdrachtgevers.

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!