Persbericht: Roelof Hemmen tekent als presentator van het Klantcontact Café bij Inspire Radio

Roelof Hemmen, ook wel bekend van RTL4 en BNR, heeft een contract getekend als presentator van het programma Klantcontact Café bij Inspire Radio. Het Klantcontact Café is een reeds bestaand mediaplatform van Inspire Group (beschikbaar als talkshow en podcast) en verhuisd hiermee naar Inspire Radio als vast radioprogramma.

Roelof Hemmen, ook wel bekend van RTL4 en BNR, heeft een contract getekend als presentator van het programma Klantcontact Café bij Inspire Radio. Het Klantcontact Café is een reeds bestaand mediaplatform van Inspire Group (beschikbaar als talkshow en podcast) en verhuist hiermee naar Inspire Radio als vast radioprogramma.

Over Inspire Radio
Wie regelmatig de sportschool bezoekt weet dat veel sportscholen op de achtergrond muziek afspelen van toegesneden radio- en muziekstations. Voor Inspire Group (Inspire), uitzendspecialist in de klantcontactsector, was dit dé inspiratiebron voor het starten van een radiostation voor klantcontact medewerkers. Volgens Ilja Gleiser, CEO van Inspire Group is het logisch om voor een groot en specifieke doelgroep een getarged mediakanaal in te richten: “In Nederland werken naar schatting meer dan 300.000 medewerkers in de klantcontactsector (outsourced en inhouse) die dagelijks met veel plezier en enthousiasme hun vak uitoefenen. Met ons eigen radiostation kunnen wij deze doelgroep op de hoogte houden van de laatste actualiteiten en ontwikkelingen in hun sector in combinatie met heerlijke muziek en leuke programma’s”.

Het radiostation zal via www.inspire-radio.nl overal in Nederland vindbaar én toegankelijk zijn.

Over het Klantcontact Café
Het Klantcontact Café is een inspirerend media platform voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector, Journalistiek, scherp en inhoudelijk. Zie voor meer informatie www.klantcontactcafe.nl!

Van links naar rechts: Ilja Gleiser, Roelof Hemmen.

Call 4 Love!
Naast leuke muziek en interessante programma’s heeft Inspire Radio zich ook ten ook ten doel gesteld om programma’s te maken die zich direct richten op het verhogen van het persoonlijke geluk van klantcontact medewerkers. Zo heeft Inspire Radio het datingprogramma ‘Call 4 Love’ ontwikkeld, waarbij klantcontact medewerkers kunnen inbellen en op een leuke, ludieke manier door de DJ aan elkaar worden gekoppeld. Op deze manier brengt Inspire niet alleen succesvol vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van arbeidsbemiddeling in de klantcontactsector, maar ook in de liefde!

Inspire Radio zal elke dag te beluisteren zijn; op vrijdag 1 april a.s. wordt de definitieve programmering bekend gemaakt. Wil je meer weten over de programma’s van Inspire Radio, volg dan onze website www.inspire-radio.nl!

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in de office & klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Gerelateerde nieuwsberichten

Plaatjes social

(Podcast) In gesprek met de ABU: arbeidskrapte neemt toe en waarom blijft Flexwerk zo populair?

In deze podcast van het Klantcontact Café gaat Roelof Hemmen (bekend van o.a. Jinek, RTL Nieuws en BNR) opnieuw
INSP UU

Inspire breidt verder uit met premium (offshore) outsourcing services

Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group breidt haar activiteiten in Suriname verder uit. Met een nieuwe locatie in hoofdstad Paramaribo
Slimste-klantcontact-manager-2022-1

De winnaars zijn bekend!

Donderdag 29 september was het zover: de bekendmaking van de winnaars van de Klantcontact Quiz 2022! Lees hier alles