Sharon Snoek lid van het Inspire Expertteam

Per 1 juli 2019 is Sharon Snoek toegetreden als Consultant Customer Experience & Social Media bij het Expertteam van Inspire. In deze rol gaat Sharon zich bezig houden met vraagstukken rondom klantbeleving en de inzet van Social Media voor zowel marketing als klantcontact afdelingen.

Groeiende invloed Customer Experience
In toenemende mate ziet Inspire dat de klantbeleving een steeds belangrijkere positie inneemt in klantcontact strategieën van bedrijven. Social Media als klantcontact kanaal speelt hierin een steeds prominentere rol. Niet alleen zien wij dat bedrijven soms worstelen met hoe ze Social Media moeten combineren (technische en proces integratie) met bestaande klantcontact kanalen (zoals call en e-mail), maar ook hoe ze geschikte medewerkers moeten werven en opleiden. Een goede webcare medewerker beschikt immers over andere competenties dan een reguliere klantcontact medewerker. Sharon gaat onze klanten en relaties helpen met deze vraagstukken: van het geven van webcare trainingen, het maken van tailor made opleidingen, tot het ontwerpen van persona’s, customer journey mapping tot het schrijven van proces handboeken. Met een master Communicatie op zak en met ruime werkervaring (opgedaan bij bedrijven zoals Delta Lloyd en Ziggo), is Sharon een volwaardig gesprekspartner voor alle afdelingen binnen organisaties.

Recruitment Social Media Experts
Naast het aantreden van Sharon als Consultant Customer Experience & Social Media, heeft Inspire haar eigen Webcare Trainnee programma ontwikkelt. In dit programma werven wij kandidaten met de juiste competenties voor Webcare activiteiten. Met behulp van toegesneden Social Media opleidingen vanuit onze Academy, stomen wij onze medewerkers klaar voor een succesvolle carrière als Webcare c.q. Social Media expert bij onze opdrachtgevers. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Over Inspire Sourcing Solutions
Inspire is specialist in hoogwaardige sourcing oplossingen voor de klantcontactsector. De dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en flexibel detacheren van klantcontactmedewerkers en staf, tot het strategisch adviseren hoe klantcontactomgevingen bestuurd moeten worden. Met haar performance outsourcing oplossingen neemt zij de gehele dienstverlening of delen daarvan over, zodat opdrachtgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Werken met Inspire betekent werken met de beste medewerkers en een constante focus op verbetering en kwaliteit van álle klantcontactprocessen.

Gerelateerde nieuwsberichten

2020-01-16-uwv-2

UWV Arbeidsmarktprognose 2023-2024: structurele arbeidskrapte dwingt bedrijven tot zoeken naar alternatieven

Na de Q1-2023 Arbeidsmarktmonitor volgt hierbij een samenvatting van de UWV Arbeidsmarktprognose voor 2023-2024 (gepubliceerd op 1 juni 2023).
csm_8dbcd939a70d71071816_32d85145ab

Arbeidsmarktmonitor Q1-2023: meer banen, daling werkloosheid en iets betere economische vooruitzichten

Volgens het CBS heeft de Nederlandse economie in de eerste maanden van dit jaar een flinke klap gekregen. De
KCC Podcast image

(Podcast) Van startup naar Unicorn: het verhaal achter Mollie en hun klantcontact strategie

In deze podcast van het (Inspire) Klantcontact Café gaat presentator Roelof Hemmen in gesprek met Michiel Vermeer, Head of Customer Operations bij Mollie