Uitzenden

Flexibel en zorgeloos

Via het Inspire Jobs netwerk vinden wij voor u de perfecte match! Zet de juiste kandidaat flexibel en zorgeloos bij u aan het werk, wij dragen het personeelsrisico.

Uitzenden

Wij doen al het werk, u betaald niets bij ziekte, uitval of ontslag!

Via een uitzendovereenkomst van Inspire kunt u nieuwe medewerkers flexibel en zorgeloos inzetten binnen uw organisatie. Ideaal voor ‘ziek en piek’ momenten of indien u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een langere ‘proefperiode’.

Tijdens de uitzendperiode wordt u volledig ontzorgt door inspire: wij doen de werving & selectie, handelen de administratie af, verlonen de medewerker en natuurlijk zijn wij verantwoordelijk voor het verzuim. U betaald alleen voor gewerkte uren!

Vergroot uw bereik

Verkrijg een enorm bereik op uw vacatures via het netwerk van Inspire 

Wordt ontzorgd

Onze recruiters doen al het werk, wij vinden uw ideale match!

Geen risico

Wij dragen het personeelsrisco, u betaald alleen voor gewerkte uren!

Flexibel

Pas wekelijks uw capaciteit behoefte aan op uw actuele werkaanbod! 

Veel gestelde vragen

Bij werving en selectie zoekt Inspire de geschikte kandidaat voor u, deze komt direct bij u in dienst. U draagt hierbij zelf het personeelsrisico.

Met uitzenden nemen wij deze kandidaat op contract en zij wij verantwoordelijk voor de loonbetalingen, verzuimmanagement, e.d. U betaald alleen voor gewerkte uren.

De kosten voor een uitzendkracht zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld uw eigen salarishuis (CAO), werkgeverpremies voor uitzendkrachten, de schaarste van personeel in uw regio, e.d.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een uitzendkracht blijft  gedurende een (vooraf) afgesproken periode op contract bij Inspire, daarna is het de bedoeling dat de medewerker bij u in dienst treedt.

Mocht u de uitzendperiode willen verlengen, bijvoorbeeld als gevolg van economisch onzekere tijden, dan is een uitzendovereenkomst tot maximaal 3 jaar te verlengen.

Wilt u meer informatie over wat uitzenden voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Inspire is een gespecialiseerd in office en klantcontact functies. Van vakopleidingen tot aan toegesneden recruitment specialisten: onze hele dienstverlening is volledig gericht op deze sectoren. 

Via ons Inspire-Jobs netwerk bereikt uw vacature honderdduizenden werkzoekenden in de office en klantcontactsector!

Alle klantcontact medewerkers vanuit Inspire zijn op voorhand reeds (kosteloos) getraind op klantcontact vaardigheden. Medewerkers zijn hierdoor sneller op niveau terwijl het verloop en de TCO (Total Cost of Ownership) daalt. Mede dit maakt ons een unieke speler in de markt.

Waarom Inspire?

Inspire heeft meer dan 20 jaar ervaring in de office en  klantcontactsector.

De dienstverlening loopt uiteen van werving en selectie, uitzenden of detacheren van klantcontact en office personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Inspire: Carrièrebouwers in klantcontact!

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!