Veel gestelde vragen

Vragen die klanten ons vaak stellen:

Inspire (Nederland) is een ABU gecertificeerd uitzendbureau. Net als bij andere uitzendbureaus worden medewerkers geworven door onze recruitment afdeling en komen medewerkers op onze loonlijst. Vervolgens worden onze medewerkers door middel van een uitzendovereenkomst ingeleend bij onze opdrachtgevers gedurende 3 fases (A, B en C). 

Het grote verschil tussen Inspire en andere uitzendbureaus is dat wij volledig gericht zijn op de office en klantcontactsector, compleet met toegesneden (vak)opleidingen.

Inspire Sourcing Solutions is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen ). Dit is een Nederlandse branchevereniging van uitzendondernemingen en payrollbedrijven. Wij volgen de CAO van de ABU.

Inspire Sourcing Solutions is wettelijk gezien de werkgever. Indien u een medewerker van Inspire inhuurt, dan zijn alle kosten die bij ziekte komen kijken dus voor Inspire.

Reiskosten vallen in veel gevallen buiten de tariefafspraken en worden zonder opslag aan onze opdrachtgevers doorbelast. Er zijn echter ook tariefmodellen waarbij de reiskosten voor rekening zijn voor Inspire. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Ja. Wij werken veelal vanaf locatie van onze opdrachtgevers of vanaf een van onze 7 flexibele kantoorlocaties.

Ons Sourcing Team staat voor u klaar!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, ons Sourcing team beantwoord graag al uw vragen. 

Uiteraard bent u ook welkom op een van onze 7 kantoorlocaties (op afspraak) of komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.