Vragen die klanten ons vaak stellen:

Bij een uitzendbureau worden medewerkers geworven via generieke recruitment processen en komt de medewerker op de loonlijst van het uitzendbureau. Door middel van een uitzendovereenkomst wordt de medewerker vervolgens ingeleend bij de opdrachtgever gedurende 3 of 4 fases (A, B en C). In fase A kunnen medewerkers flexibel worden op- en afgeschaald, terwijl in de fases erna wordt gewerkt met garantie uren waardoor de rooster- arbeidsflexibiliteit per medewerker afneemt. Daarnaast zijn uitzendbureaus geen specialistische organisaties voor klantcontact omgevingen. Er worden zodoende geen opleidingen verzorgd om medewerkers te trainen op het gebied van klantcontact vaardigheden en hiermee het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Inspire Sourcing Solutions is geen uitzendbureau en werkt op basis van op maat gemaakte recruitment processen voor haar opdrachtgevers. Het geworven personeel wordt door ons verloond en door eigen trainers opgeleid op het gebied van klantcontact vaardigheden. Daarna wordt het personeel op basis van een detacheringsovereenkomst uitgezonden naar onze opdrachtgevers. Ook faciliteren wij in ondersteunende staffuncties of bieden wij de mogelijkheid om hele klantcontact omgevingen over te nemen. De detacheringsovereenkomsten van Inspire kennen geen Fase systemen, de medewerker (en de hiermee samengaande rooster en personele risico’s) blijven hierdoor in principe voor onbepaalde tijd voor rekening van Inspire. Dit is een groot verschil ten aanzien van uitzendbureau’s en een voordeel voor onze opdrachtgevers. Ook zijn wij niet verplicht tot het volgen van een inlenersbeloning. Daarnaast kennen reguliere detacheringscontracten veelal garantie uren, de FlexDetachering overeenkomsten van Inspire zijn echter ook mogelijk op basis van oproepbasis.

Inspire Sourcing Solutions is niet verplicht tot het volgen van een CAO. In de arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers volgen wij echter de richtlijnen van de CAO voor uitzendkrachten, de ABU-CAO. Voor individuele opdrachten kan het voorkomen dat wij de richtlijnen van de CAO voorwaarden volgen van onze opdrachtgevers (indien gewenst).

Inspire Sourcing Solutions is wettelijk gezien de werkgever. Indien u een medewerker van Inspire inhuurt, dan zijn alle kosten die bij ziekte komen kijken dus voor Inspire.

Reiskosten vallen in veel gevallen buiten de tariefafspraken en worden zonder opslag aan onze opdrachtgevers doorbelast. Er zijn echter ook tariefmodellen waarbij de reiskosten voor rekening zijn voor Inspire. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Ja. Wij werken veelal vanaf locatie van onze opdrachtgevers of vanaf een van onze 7 flexibele kantoorlocaties.

Nee. Medewerkers van Inspire kunnen ook direct in dienst worden genomen tegen een plaatsingsfee.

Ons Sourcing Team staat voor u klaar!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, ons Sourcing team beantwoord graag al uw vragen. 

Uiteraard bent u ook welkom op een van onze 7 kantoorlocaties (op afspraak) of komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.