Carrière in klantcontact

Jouw carrière in klantcontact begint hier!

Professioneel klantcontact speelt een steeds belangrijkere rol bij bedrijven en overheden. Een tevreden klant is vaker een loyale klant (met terugkerende omzet) terwijl een ontevreden klant het merk en imago van bedrijven flink kan beschadigen door het geven van slechte recensies of bijvoorbeeld het openlijk plaatsen van klachten. Steeds meer bedrijven investeren hierdoor in het opzetten of professionaliseren van hun klantcontact afdelingen van waaruit klanten op een vakkundige manier worden geholpen via bijvoorbeeld de telefoon, e-mail, chat of social media kanalen.

Het grote misverstand
Als men praat over klantcontact organisaties, dan denken veel mensen nog steeds aan contactcenters (lees: callcenters) die consumenten ‘s avonds ‘lastig vallen’ vallen voor het ongevraagd verkopen van producten en diensten. Helaas is dit een totaal verkeerd beeld van de werkelijkheid of moet ik juist zeggen: gelukkig maar!

Professioneel klantcontact vind je in alle lagen van het bedrijfsleven
Heb jij wel eens contact met je bank, zorgverzekeraar, gemeente, energiebedrijf of telecom provider bijvoorbeeld? Of is je pakketje niet of verkeerd bezorgd? Zomaar een paar voorbeelden waarin je contact hebt met een organisatie waar je klant bent en die een afdeling heeft waarop op een professionele manier klantcontact . Deze afdelingen hebben als doel om zoveel als mogelijk klantcontact op een zo efficiënt als mogelijke manier af te handelen en er daarn

Elke burger of consument heeft te maken met klantcontact organisaties en andersom gezien heeft elk bedrijf of overheidsdienst te maken met klanten die contact  opnemen. 

Elk bedrijf in Nederland die klanten heeft, krijgt op een gegeven moment te maken met het opzetten van professioneel klantcontact. Hiermee bedoelen we klantenservice klantcontact kanalen zoals bijvoorbeeld Als een klantenbestand groeit komen er ook steeds meer vragen over de producten, diensten, facturen, retouren of bijvoorbeeld klachten. 

 

Professioneel klantcontact vind je in alle lagen van het bedrijfsleven

Ons carrière team staat voor je klaar!

Heb je vragen over ons talentenprogramma? Vul dan ons contactformulier in. We helpen je graag!

Je kunt ons ook direct bellen op
085- 047 7741. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-18:00.