Academy

Met onze Academy Services leveren wij naast vakopleidingen ook maatwerk voor bedrijven op het gebied van kennismanagement.

Vakopleidingen

Met de vakopleidingen van de Inspire Academy kunnen medewerkers zich ontwikkelen tot specialist, manager of consultant binnen de klantcontact branche. De kwaliteit en medewerkerstevredenheid van uw dienstverlening zal hierdoor stijgen, terwijl het verloop onder uw personeel daalt. Hieronder treft u een greep van onze opleidingen. Denkt u na over een opleidingsplan voor uw organisatie? Wij adviseren u graag.

Maatwerk

Naast onze vakopleidingen ondersteunen wij organisaties ook met het ontwikkelen van maatwerk cursussen en opleidingsmateriaal. Zo kunnen wij opleiding programma’s ontwikkelen ter motivatie en kennisverbreding van uw medewerkers, maar ook het volledig digitaliseren van bestaande opleidingstrajecten in moderne e-learning systemen is een onderdeel van onze dienstverlening. Leertrajecten worden hiermee verkort, het slagingspercentage stijgt terwijl de integrale kosten voor opleiding daalt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerk oplossingen.