Over ons

Werken met Inspire, betekent werken met de No1 Sourcing provider in klantcontact. Join us!

Specialist in Klantcontact

Inspire hét uitzendbureau en outsourcingspecialist voor de office en klantcontactsector. Met onze unieke totaal oplossing willen wij de No1 Sourcing provider zijn voor klantcontact organisaties. 

Carrièrebouwers in klantcontact

Goed opgeleide en tevreden medewerkers vormen de basis en ruggengraat van elke succesvolle klantcontactorganisatie. Daarom zoeken wij zorgvuldig naar de juiste kandidaat voor jou als opdrachtgever en leiden hen, indien gewenst, op via onze eigen Inspire Academy. Als opdrachtgever profiteer je hierdoor van beter opgeleide medewerkers en een hogere kwaliteit van dienstverlening. Daarnaast stijgt de medewerkerstevredenheid en daalt het personeelsverloop.

Onze dienstverlening

Inspire is hét uitzendbureau en outsourcingspecialist voor de office en klantcontactsector. Wij helpen je met het oplossen en invullen van jouw personeelsvraagstukken.

In Nederland leveren wij office en klantcontactpersoneel op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie. Vanuit onze offshore locaties stellen wij goed opgeleid en gemotiveerd Nederlandstalig klantcontactpersoneel ter beschikking tegen offshore tarieven.

Academy vakopleidingen

De Inspire Academy biedt verschillende vakopleidingen waarmee medewerkers zich kunnen doorontwikkelen binnen de klantcontact branche. Hiermee dragen wij bij aan het continu verbeteren van de dienstverlening van jou als onze opdrachtgever.

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!