Over ons

Werken met Inspire, betekent werken met de No1 Sourcing provider in klantcontact. Join us!

Specialist in Klantcontact

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in klantcontact en aanverwante office functies. Met onze unieke totaal oplossing willen wij de No1 Sourcing provider zijn voor klantcontact organisaties. 

 Inspire is lid van de ABU en de Klantenservice Federatie. Daarnaast zijn wij NEN-44001 gecertificeerd, 
hiermee borgen wij onze betrouwbaarheid en professionaliteit naar onze opdrachtgevers.

Carrièrebouwers in klantcontact

Goed opgeleide en tevreden medewerkers zijn de primaire succesfactoren voor elke klantcontact organisatie. Daarom zoeken wij zorgvuldig naar de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers en leiden deze (indien gewenst) op via onze eigen Inspire Academy. Wij willen bijdragen aan het persoonlijk geluk van onze medewerkers en helpen bij hun carrière ontwikkeling in klantcontact. Onze opdrachtgevers profiteren hierdoor van beter opgeleide medewerkers en een hogere kwaliteit van de dienstverlening enerzijds, anderzijds stijgt de medewerkerstevredenheid en daalt het personeelsverloop.  

Onze dienstverlening

Wij werken veelal op locatie van onze opdrachtgevers of leveren support vanaf een van onze 7 kantoorlocaties. Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact en (aanverwant)  office personeel, tot aan vakopleidingen en interim management.

Met onze managed flexpool oplossingen helpen wij onze opdrachtgevers met het realiseren van hun operationele resultaten. Zaken als het leveren van voldoende gekwalificeerd personeel, kennismanagement en het behalen van de gestelde doelstellingen (KPI’s) vallen hierbij onder de verantwoordelijkheid van Inspire


Missie & Visie

We vertellen je graag meer onze visie op de markt, onze speerpunten en natuurlijk onze 
kernwaarden.