Over ons

Werken met Inspire, betekent werken met de No1 Sourcing provider in klantcontact. Join us!

De No1 Sourcing provider

Als gespecialiseerd uitzendbureau en sourcing specialist  in klantcontact willen wij vernieuwend en inspirerend zijn in onze sector. Met onze unieke totaal oplossing willen wij de No1 Sourcing provider zijn voor klantcontact organisaties. Wij willen onze opdrachtgevers helpen om hun doelstellingen te realiseren en met onze innovatie oplossingen inspiratie leveren om de eigen klantcontact organisatie continu te verbeteren.

 

Carrière bouwers in klantcontact

Goed opgeleide en tevreden medewerkers zijn de primaire succesfactoren voor elke klantcontact organisatie. Daarom zoeken wij zorgvuldig naar de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers en leiden deze op via onze eigen Inspire Academy. Wij willen bijdragen aan het persoonlijk geluk van onze medewerkers en helpen bij hun carrière ontwikkeling in klantcontact. Onze opdrachtgevers profiteren hierdoor van beter opgeleide medewerkers en een hogere kwaliteit van de dienstverlening enerzijds, anderzijds stijgt de medewerkerstevredenheid en daalt het personeelsverloop.  

Onze dienstverlening

Wij werken veelal op locatie van onze opdrachtgevers of leveren support vanaf een van onze 7 flexibele kantoorlocaties. 

Onze dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en uitzenden (of detacheren) van klantcontact medewerkers en staf, tot het strategisch adviseren hoe klantcontact omgevingen (contactcenters) bestuurd moeten worden. Door onze unieke totaaloplossing kunnen wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen op het gebied van klantcontact oplossingen.

Met onze Managed Insourcing oplossingen nemen wij de gehele performance van klantcontact omgevingen over, waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Als specialist in klantcontact hebben wij de kennis, infrastructuur, ambitie en drive om de klantcontact afdelingen van onze klanten continu te verbeteren. Klantcontact is immers onze core business!

 

 

Wheel 2019

Missie & Visie

We vertellen je graag meer onze visie op de markt, onze speerpunten en natuurlijk onze 
kernwaarden.