HR Inspire sessie: WAB in de praktijk en aanpak Corona na 2020

Op donderdag 10 september a.s. (van 13:00 – 17:00) organiseert Inspire een kennissessie (kosteloos) voor HR professionals in de klantcontact sector. Op een bijzondere locatie in Almere (en onder genot van een drankje en hapje) kunnen deelnemers samen met collega’s en experts uit de klantcontactsector kennisdelen, ideeën opdoen en netwerken.

Programma inhoud: ‘Wet Arbeid in Balans’ (WAB) in de praktijk en aanpak Corona na 2020
Heeft de Wet Arbeid in Balans zijn doel bereikt? Stappen bedrijven massaal over naar vaste arbeidsovereenkomsten óf is men door de Coronacrisis juist weer bezig om meer arbeidsflexibiliteit in te bouwen? Wat zijn anno 2020 de voor- en nadelen van vast en flexwerk en in welke situatie komen deze vormen het beste tot zijn recht? En hoe bereid u uw bedrijf voor op een mogelijke tweede corona uitbraak of nieuwe toekomstige pandemie? Dat en meer bespreken wij tijdens deze interactieve Inspire sessie voor HR professionals. Klik hier voor nadere informatie en/of om u aan te melden.

Over de Inspire sessie
Inspire sessies zijn korte kennisevents voor klanten en relaties van Inspire. De Inspire sessies hebben verschillende thema’s (zoals HR, Learning & Development, Webcare, Klantcontact management, etc.) en staan veelal onder leiding van een gastspreker, docent of thema deskundige. Uiteraard worden de sessies afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcing specialist in de klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Gerelateerde nieuwsberichten

2020-01-16-uwv-2

UWV Arbeidsmarktprognose 2023-2024: structurele arbeidskrapte dwingt bedrijven tot zoeken naar alternatieven

Na de Q1-2023 Arbeidsmarktmonitor volgt hierbij een samenvatting van de UWV Arbeidsmarktprognose voor 2023-2024 (gepubliceerd op 1 juni 2023).
csm_8dbcd939a70d71071816_32d85145ab

Arbeidsmarktmonitor Q1-2023: meer banen, daling werkloosheid en iets betere economische vooruitzichten

Volgens het CBS heeft de Nederlandse economie in de eerste maanden van dit jaar een flinke klap gekregen. De
KCC Podcast image

(Podcast) Van startup naar Unicorn: het verhaal achter Mollie en hun klantcontact strategie

In deze podcast van het (Inspire) Klantcontact Café gaat presentator Roelof Hemmen in gesprek met Michiel Vermeer, Head of Customer Operations bij Mollie