HR Inspire sessie

Almere | 10 september 2020 | 13:00-17:00

Wet Arbeid in Balans in de praktijk en aanpak Corona na 2020

Op donderdag 10 september a.s. (van 13:00 – 17:00) organiseert Inspire een kennissessie voor HR professionals en (Operation) managers in de klantcontact sector. Op een bijzondere locatie in Almere (en onder genot van een drankje en hapje) kunnen deelnemers samen met collega’s en experts uit de klantcontactsector kennisdelen, ideeën opdoen en netwerken.

Inhoud sessie
Heeft de Wet Arbeid in Balans zijn doel bereikt? Stappen bedrijven massaal over naar vaste arbeidsovereenkomsten óf is men door de Coronacrisis juist weer bezig om meer arbeidsflexibiliteit in te bouwen?  Wat zijn anno 2020 de voor- en nadelen van vast en flexwerk en in welke situatie komen deze vormen het beste tot zijn recht? En hoe bereid u uw bedrijf voor op een mogelijke tweede corona uitbraak of nieuwe  toekomstige pandemie? Dat en meer bespreken wij tijdens deze interactieve Inspire sessie.

Sessie leiders
Deze HR sessie wordt begeleid door Drs. Shasta Rötscheid (Cleerdin & Hamer Advocaten, links op de foto) en Chantal Hajenius (COO van Inspire, rechts op de foto).  Shasta is als advocaat gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Chantal heeft als Uitzend en HR Expert meer dan 15 jaar werkervaring. Samen zijn ze een volwaardige sparringspartner voor alle (complexe) vraagstukken op dit thema.

Locatie & MVO
Deze HR sessie vindt plaats op het Eksternest in Almere. Het Eksternest is een sociale onderneming  op een mooie locatie in Almere. Hier wordt met aandacht en trots gewerkt aan het eten, de contacten met de klanten en de ambacht van het vak door mensen met een verstandelijke of psychische beperking. 

Agenda
De inloop van de sessie is van 12:30 – 13:00. Onder het genot van een broodje en een drankje kunt u hier kennis maken met de overige deelnemers van de sessie. Om 13:00 starten we de HR sessie en rond 17:00 sluiten we deze af met een netwerkborrel. 

Aanmelden
Deelname aan deze sessie is kosteloos. Aanmelden kan door een e-mail of WhatsApp te sturen naar Chantal Hajenius, zie haar contactgegevens op deze pagina. Vermeld hierbij uw naam, naam van uw organisatie en contactgegevens. Vervolgens ontvangt u een officiële uitnodiging vanuit Inspire. 

(!) Inspire en het Eksternest volgen de Corona richtlijnen van de RIVM. Het maximaal 
aantal deelnemers voor deze sessie bedraagt 25 personen. Per organisatie kunnen maximaal 2 personen inschrijven.

Wilt u deelnemen aan 
dit event?

Stuur mij dan een e-mail of WhatsApp en meld u zelf aan. 
Tot dan!

Hartelijke groet,

Chantal Hajenius (COO)
chantal@inspire-group.nl
06-2250 5100

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcing specialist in de klantcontactsector. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.