HR Inspire sessie: WAB in de praktijk en aanpak Corona na 2020

Op donderdag 10 september a.s. (van 13:00 – 17:00) organiseert Inspire een kennissessie (kosteloos) voor HR professionals in de klantcontact sector. Op een bijzondere locatie in Almere (en onder genot van een drankje en hapje) kunnen deelnemers samen met collega’s en experts uit de klantcontactsector kennisdelen, ideeën opdoen en netwerken.

Programma inhoud: ‘Wet Arbeid in Balans’ (WAB) in de praktijk en aanpak Corona na 2020
Heeft de Wet Arbeid in Balans zijn doel bereikt? Stappen bedrijven massaal over naar vaste arbeidsovereenkomsten óf is men door de Coronacrisis juist weer bezig om meer arbeidsflexibiliteit in te bouwen? Wat zijn anno 2020 de voor- en nadelen van vast en flexwerk en in welke situatie komen deze vormen het beste tot zijn recht? En hoe bereid u uw bedrijf voor op een mogelijke tweede corona uitbraak of nieuwe toekomstige pandemie? Dat en meer bespreken wij tijdens deze interactieve Inspire sessie voor HR professionals. Klik hier voor nadere informatie en/of om u aan te melden.

Over de Inspire sessie
Inspire sessies zijn korte kennisevents voor klanten en relaties van Inspire. De Inspire sessies hebben verschillende thema’s (zoals HR, Learning & Development, Webcare, Klantcontact management, etc.) en staan veelal onder leiding van een gastspreker, docent of thema deskundige. Uiteraard worden de sessies afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcing specialist in de klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Gerelateerde nieuwsberichten

DSC_0840

Inspire stelt Anja Hulsenboom aan als toezichthouder Academy

Inspire Sourcing Solutions, expert op het gebied van klantcontact, heeft op maandag 15 april Anja Hulsenboom aangesteld als toezichthouder
INSP UU

Inspire breidt verder uit met premium (offshore) outsourcing services

Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group breidt haar activiteiten in Suriname verder uit. Met een nieuwe locatie in hoofdstad Paramaribo
Slimste-klantcontact-manager-2022-1

De winnaars zijn bekend!

Donderdag 29 september was het zover: de bekendmaking van de winnaars van de Klantcontact Quiz 2022! Lees hier alles
Open Varen Hijmen Vos 2

HR Inspire sessie op Open Varen: “Grip op personeelsverloop en het grote opzeggen!”

In het voorprogramma van Open Varen op 23 juni a.s. verzorgt Inspire een HR seminar met gastspreker Hijmen Vos,