Inspire event: ‘The Future of Sourcing’

 Hoe word je als organisatie futureproof op het gebied van capaciteitsmanagement?

Op donderdag 16 mei organiseert Inspire in samenwerking met WFM-expert Stratex een kennissessie over de trends op de Nederlandse arbeidsmarkt en oplossingen om je organisatie toekomstbestendig te maken op het gebied van capaciteitsmanagement.

In verschillende onderdelen van het programma staan we stil bij hoe je je workforce kunt optimaliseren vanuit het perspectief van Workforce Management (WFM), maar ook met vernieuwende technologieën zoals AI en offshore outsourcing. Hierbij zullen we voorbeelden en klantcasussen behandelen.

Deze sessie is bedoeld voor HR- en klantcontactprofessionals op bestuurlijk niveau. In een klein gezelschap zullen we op een leuke en interactieve manier kennis delen met elkaar. We sluiten af met een borrel en buffet waarbij er voldoende ruimte is om te netwerken.

Inschrijven is kosteloos!

Wil je meer weten over dit event of jezelf inschrijven? Stuur dan een e-mail naar events@inspire-group.nl!

Over InspireInspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en (offshore) outsourcing specialist voor de office & klantcontactsector. Wij helpen organisaties met hun capaciteit en prestatie vraagstukken binnen hun klantcontact omgeving (van front-tot backoffice tot helpdesk) en het optimaliseren van klantcontact processen. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden en opleiden van klantcontact personeel tot aan (offshore) outsourcing.

Het nieuwste van ons blog

Inspireer je met onze nieuwste blogposts

Inspire event: ‘The Future of Sourcing’

Op donderdag 16 mei organiseert Inspire in samenwerking met WFM-expert Stratex een kennissessie over de trends op...

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en...

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor...

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!