Inspire opent hoofdkantoor in Almere

Inspire Sourcing Solutions heeft op 1 april de sleutels in ontvangst mogen nemen van haar nieuwe kantoor in Almere. Dit kantoor zal dienen als uitvalbasis voor de directie en ondersteunend stafpersoneel. Naast haar kantoor in Almere beschikt Inspire over nog 6 andere flexibele locaties van waaruit recruitment activiteiten, overlegstructuren en seminars worden georganiseerd.

Gunstige omstandigheden
De keuze voor Almere was niet heel moeilijk, zegt Ilja Gleiser, CEO van Inspire: “Almere is een enorme groeistad met een gunstig ondernemersklimaat. De stad ligt heel centraal in Nederland, dichtbij Amsterdam en er is fors geïnvesteerd in de toegangswegen. In korte tijd bevind je je overal in Nederland en dat is fijn voor een landelijk werkende organisatie zoals wij. Ons hoofdkantoor ligt pal naast de A6 met tal van voorzieningen eromheen, zoals een hotel, restaurants, supermarkten, een goede verbinding met het OV en voorzieningen voor ons autopark.”

Over Inspire, Sourcing Solutions
Inspire is specialist in hoogwaardige sourcing oplossingen voor de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en flexibel detacheren van klantcontactmedewerkers en staf, tot het strategisch adviseren hoe klantcontactomgevingen bestuurd moeten worden. Met onze performance outsourcing oplossingen nemen wij de gehele dienstverlening of delen daarvan over, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Werken met INSPIRE betekent werken met de beste medewerkers en een constante focus op verbetering en kwaliteit van alle klantcontactprocessen.

Wilt u meer weten over de inhoud van dit persbericht of wat Inspire kan betekenen voor uw organisatie, neem dan contact op met:

De heer Ilja Gleiser
CEO

T 085- 047 7741
M 06- 3953 1429
E ilja@inspire-group.nl
W www.inspire-group.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

DSC_0840

Inspire stelt Anja Hulsenboom aan als toezichthouder Academy

Inspire Sourcing Solutions, expert op het gebied van klantcontact, heeft op maandag 15 april Anja Hulsenboom aangesteld als toezichthouder
INSP UU

Inspire breidt verder uit met premium (offshore) outsourcing services

Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group breidt haar activiteiten in Suriname verder uit. Met een nieuwe locatie in hoofdstad Paramaribo
Slimste-klantcontact-manager-2022-1

De winnaars zijn bekend!

Donderdag 29 september was het zover: de bekendmaking van de winnaars van de Klantcontact Quiz 2022! Lees hier alles
Open Varen Hijmen Vos 2

HR Inspire sessie op Open Varen: “Grip op personeelsverloop en het grote opzeggen!”

In het voorprogramma van Open Varen op 23 juni a.s. verzorgt Inspire een HR seminar met gastspreker Hijmen Vos,