Inspire opent hoofdkantoor in Almere

Inspire Sourcing Solutions heeft op 1 april de sleutels in ontvangst mogen nemen van haar nieuwe kantoor in Almere. Dit kantoor zal dienen als uitvalbasis voor de directie en ondersteunend stafpersoneel. Naast haar kantoor in Almere beschikt Inspire over nog 6 andere flexibele locaties van waaruit recruitment activiteiten, overlegstructuren en seminars worden georganiseerd.

Gunstige omstandigheden
De keuze voor Almere was niet heel moeilijk, zegt Ilja Gleiser, CEO van Inspire: “Almere is een enorme groeistad met een gunstig ondernemersklimaat. De stad ligt heel centraal in Nederland, dichtbij Amsterdam en er is fors geïnvesteerd in de toegangswegen. In korte tijd bevind je je overal in Nederland en dat is fijn voor een landelijk werkende organisatie zoals wij. Ons hoofdkantoor ligt pal naast de A6 met tal van voorzieningen eromheen, zoals een hotel, restaurants, supermarkten, een goede verbinding met het OV en voorzieningen voor ons autopark.”

Over Inspire, Sourcing Solutions
Inspire is specialist in hoogwaardige sourcing oplossingen voor de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en flexibel detacheren van klantcontactmedewerkers en staf, tot het strategisch adviseren hoe klantcontactomgevingen bestuurd moeten worden. Met onze performance outsourcing oplossingen nemen wij de gehele dienstverlening of delen daarvan over, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Werken met INSPIRE betekent werken met de beste medewerkers en een constante focus op verbetering en kwaliteit van alle klantcontactprocessen.

Wilt u meer weten over de inhoud van dit persbericht of wat Inspire kan betekenen voor uw organisatie, neem dan contact op met:

De heer Ilja Gleiser
CEO

T 085- 047 7741
M 06- 3953 1429
E ilja@inspire-group.nl
W www.inspire-group.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

KCC Podcast Renewi 2

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en recycling. Het bedrijf ontstond
Foto-Gemenelandseweg

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar hoogwaardige outsourcingdiensten. Deze
Foto-Roelof-en-Hans

(Inspire Podcast) SNS Bank zwemt tegen de stroom in met focus op persoonlijk klantcontact. Slim of onuitvoerbaar?

In een tijdperk waarin digitalisering en technologische vooruitgang de norm lijken te zijn in de wereld van klantcontact, maakt