Inspire opent hoofdkantoor in Almere

Inspire Sourcing Solutions heeft op 1 april de sleutels in ontvangst mogen nemen van haar nieuwe kantoor in Almere. Dit kantoor zal dienen als uitvalbasis voor de directie en ondersteunend stafpersoneel. Naast haar kantoor in Almere beschikt Inspire over nog 6 andere flexibele locaties van waaruit recruitment activiteiten, overlegstructuren en seminars worden georganiseerd.

Gunstige omstandigheden
De keuze voor Almere was niet heel moeilijk, zegt Ilja Gleiser, CEO van Inspire: “Almere is een enorme groeistad met een gunstig ondernemersklimaat. De stad ligt heel centraal in Nederland, dichtbij Amsterdam en er is fors geïnvesteerd in de toegangswegen. In korte tijd bevind je je overal in Nederland en dat is fijn voor een landelijk werkende organisatie zoals wij. Ons hoofdkantoor ligt pal naast de A6 met tal van voorzieningen eromheen, zoals een hotel, restaurants, supermarkten, een goede verbinding met het OV en voorzieningen voor ons autopark.”

Over Inspire, Sourcing Solutions
Inspire is specialist in hoogwaardige sourcing oplossingen voor de klantcontactsector. Onze dienstverlening loopt uiteen van het werven, opleiden en flexibel detacheren van klantcontactmedewerkers en staf, tot het strategisch adviseren hoe klantcontactomgevingen bestuurd moeten worden. Met onze performance outsourcing oplossingen nemen wij de gehele dienstverlening of delen daarvan over, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Werken met INSPIRE betekent werken met de beste medewerkers en een constante focus op verbetering en kwaliteit van alle klantcontactprocessen.

Wilt u meer weten over de inhoud van dit persbericht of wat Inspire kan betekenen voor uw organisatie, neem dan contact op met:

De heer Ilja Gleiser
CEO

T 085- 047 7741
M 06- 3953 1429
E ilja@inspire-group.nl
W www.inspire-group.nl

Het nieuwste van ons blog

Inspireer je met onze nieuwste blogposts

Comfort Partners en Inspire Suriname: volledige integratie van processen, organisatie en systemen!

In 2023 maakte installatiebedrijf Comfort Partners, onderdeel van een zeer grote bedrijvengroep, de stap naar...

McKinsey waarschuwt voor extreme arbeidskrapte: Groei offshore-dienstverlening?

De huidige krapte op de arbeidsmarkt kan grote gevolgen hebben voor de Nederlandse economie, waarschuwt...

Inspire event: ‘The Future of Sourcing’

Op donderdag 16 mei organiseert Inspire in samenwerking met WFM-expert Stratex een kennissessie over de...

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!