Inspire stelt COVID-19 leermodules ter beschikking

Samen met partner Woonoz, specialist in digitale leeroplossingen, biedt Inspire twee online leermodules aan waarbij medewerkers worden getraind op COVID-19 basisregels en veilig thuiswerken. Beide modules zijn ontwikkeld door Woonoz en worden door Inspire belangeloos aangeboden aan klanten en relaties, waardoor men tegen minimale kosten hun organisatie snel en effectief kan aanpassen aan vereiste Corona protocollen.

E-learning op basis van ‘Memory Anchoring’
Beide leermodules zijn gebouwd in een intelligent e-learning systeem dat werkt op basis van Memory Anchoring. Leerstof wordt hiermee aangepast aan de behoeften, het profiel, het niveau en het tempo van de deelnemer. De leerstof wordt hierdoor beter beheerst en onthouden. Wereldwijd maken bedrijven als bijvoorbeeld VW, Total, KPMG, Engie en Yves Rocher Groep gebruik van deze technologie. De modules bevatten verschillende leerdoelen, zoals bijvoorbeeld:

COVID-19:
– De COVID-19 basisregels
– Het gebruik van mondkapjes
– Naar je werk gaan (de 1,5 meter regel, koorts, carpoolen, e.d.)
– Werkplekken (goed ventileren, schoonmaken, e.d.)
– Etc.

Veilig thuiswerken:
– Basis regels IT security
– Op je hoede zijn voor cyber attacks
– Beveiligen van applicaties
– Etc.

Goed werkgeverschap
Als bedrijf heb je een morele als wel organisatorische verplichting om medewerkers zo veilig mogelijk te laten werken. Enerzijds wordt dit verwacht vanuit de werknemers zelf, anderzijds wordt dit verwacht vanuit klanten, leveranciers en relaties. De COVID-19 leermodule en Veilig Thuiswerken van Woonoz kunnen worden gebruikt om zowel bestaande als nieuwe medewerkers te trainen en te toetsen op het beheersen van de belangrijkste Corona protocollen in een zeer professionele omgeving. Na het afronden van de module wordt er een rapportage ter beschikking gesteld waaruit kan worden herleid in welke mate de leerstof wordt beheerst door de medewerker.

Belangeloos gebruik voor Inspire klanten
Inspire stelt beide modules belangeloos en dus zonder winstoogmerk ter beschikking aan haar klanten en relaties. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan een veiligere maatschappij en werkomgeving van onze klanten en uitzendkrachten.

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en sourcing specialist in de klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Het nieuwste van ons blog

Inspireer je met onze nieuwste blogposts

Inspire event: ‘The Future of Sourcing’

Op donderdag 16 mei organiseert Inspire in samenwerking met WFM-expert Stratex een kennissessie over de trends op...

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en...

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor...

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!