Klantcontact Quiz 2023: de winnaars zijn bekend!

Donderdag 28 september was het zover: de Klantcontact Quiz 2023! Dit jaar een stuk moeilijker en langer dan voorgaande jaren (op verzoek van bedrijven en deelnemers uit voorgaande edities). Vanuit meer dan 1300 klantcontactmedewerkers en 128 klantcontact managers (vanuit 58 deelnemende organisaties) zijn dit de winnaars geworden:

🥳Gefeliciteerd allemaal!🍾 Op naar de Klantcontact Quiz 2024! Video en foto’s van de Klantcontact Quiz 2023 zijn deze week terug te vinden op www.klantcontactquiz.nl!

Over Inspire, de organisator
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en (offshore) outsourcing specialist voor de office & klantcontactsector. Wij helpen organisaties met hun capaciteit en prestatievraagstukken binnen hun klantcontactomgeving (van front-tot backoffice tot helpdesk) en het optimaliseren van klantcontactprocessen.

De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden en opleiden van klantcontactpersoneel tot aan (offshore) outsourcing.

Het nieuwste van ons blog

Inspireer je met onze nieuwste blogposts

Inspire event: ‘The Future of Sourcing’

Op donderdag 16 mei organiseert Inspire in samenwerking met WFM-expert Stratex een kennissessie over de trends op...

(Podcast) Het verhaal achter afvalverwerker Renewi en hun klantcontactstrategie!

Renewi is een van de grote spelers in Europa op het gebied van afvalverwerking en...

Inspire breidt opnieuw uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor...

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!