Klantcontact Quiz 2023: de winnaars zijn bekend!

Donderdag 28 september was het zover: de Klantcontact Quiz 2023! Meer dan 1300 klantcontact medewerkers en 128 klantcontact managers vanuit 58 deelnemende organisaties hebben gestreden voor de prestigieuze Awards!

Donderdag 28 september was het zover: de Klantcontact Quiz 2023! Dit jaar een stuk moeilijker en langer dan voorgaande jaren (op verzoek van bedrijven en deelnemers uit voorgaande edities). Vanuit meer dan 1300 klantcontactmedewerkers en 128 klantcontact managers (vanuit 58 deelnemende organisaties) zijn dit de winnaars geworden:

🥳Gefeliciteerd allemaal!🍾 Op naar de Klantcontact Quiz 2024! Video en foto’s van de Klantcontact Quiz 2023 zijn deze week terug te vinden op www.klantcontactquiz.nl!

Over Inspire, de organisator
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau en (offshore) outsourcing specialist voor de office & klantcontactsector. Wij helpen organisaties met hun capaciteit en prestatievraagstukken binnen hun klantcontactomgeving (van front-tot backoffice tot helpdesk) en het optimaliseren van klantcontactprocessen.

De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden en opleiden van klantcontactpersoneel tot aan (offshore) outsourcing.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuw pand SU Inspire

Inspire breidt verder uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar premium outsourcing dienstverlening. Op
Arbeidsmarkt Q32023

Arbeidsmarktmonitor Q3-2023: blijvende krapte, ondanks recessie

Nederland bevindt zich in een bijzondere situatie: ondanks een (technische) recessie blijft de werkloosheid met 3,6% ver onder de
Klantcontact-Cafe-DHL

(Podcast) DHL Parcel en de toekomst van klantcontact: meer of minder robots? Waar zit de ‘human touch’?

Pakketjes bezorgen op de maan? Het klinkt als een absurd sciencefictionscenario. Toch is dit het ultieme doel van DHL