Persbericht: uitzendspecialist Inspire start Inspire Radio

Uitzendspecialist Inspire start een eigen radiostation voor klantcontact medewerkers. Met het radiostation worden klantcontact professionals op de hoogte gehouden van de laatste actualiteiten en ontwikkelingen in de klantcontactsector in combinatie met heerlijke muziek en leuke programma’s!

Wie regelmatig de sportschool bezoekt weet dat veel sportscholen op de achtergrond muziek afspelen van toegesneden radio- en muziekstations. Voor Inspire Group (Inspire), uitzendspecialist in de klantcontactsector, was dit dé inspiratiebron voor het starten van een radiostation voor klantcontact medewerkers. Het radiostation zal via www.inspire-radio.nl overal in Nederland vindbaar én toegankelijk zijn.

Aanleiding
Volgens Ilja Gleiser, CEO van Inspire, is het logisch om voor een groot en specifieke doelgroep een getarget mediakanaal in te richten: “In Nederland werken naar schatting meer dan 300.000 medewerkers in de klantcontactsector (outsourced en inhouse) die dagelijks met veel plezier en enthousiasme hun vak uit oefenen. Met ons eigen radiostation kunnen wij deze doelgroep op de hoogte houden van de laatste actualiteiten en ontwikkelingen in hun sector in combinatie met heerlijke muziek en leuke programma’s”.

Roelof Hemmen tekent als presentator van het Klantcontact Café bij Inspire Radio
Een ander reeds bestaand mediaplatform van Inspire, het Klantcontact Café (Podcast), verhuist naar Inspire Radio als vast radioprogramma. Presentator Roelof Hemmen, ook wel bekend van RTL4 en BNR, heeft hiervoor een contract getekend bij Inspire Radio. In het Klantcontact Café interviewt Roelof interessante gasten uit de klantcontactsector met spraakmakende onderwerpen en actualiteiten.

 Roelof Hemmen tekent contract bij Inspire Radio (van links naar rechts: Ilja Gleiser, Roelof Hemmen)

Call 4 Love!
Naast leuke muziek en interessante programma’s heeft Inspire Radio zich ook ten ook ten doel gesteld om programma’s te maken die zich direct richten op het verhogen van het persoonlijke geluk van klantcontact medewerkers. Zo heeft Inspire Radio het datingprogramma ‘Call 4 Love’ ontwikkeld, waarbij klantcontact medewerkers kunnen inbellen en op een leuke, ludieke manier door de DJ aan elkaar worden gekoppeld. Op deze manier brengt Inspire niet alleen succesvol vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van arbeidsbemiddeling in de klantcontactsector, maar ook in de liefde!

Inspire Radio zal elke dag te beluisteren zijn; op vrijdag 1 april a.s. wordt de definitieve programmering bekend gemaakt. Wil je meer weten over de programma’s van Inspire Radio, volg dan onze website www.inspire-radio.nl!

Over Inspire
Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in de office & klantcontactsector. Wij richten ons op veelzijdige banen die bijdragen aan het persoonlijk geluk en carrièreontwikkeling van onze medewerkers. De dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuw pand SU Inspire

Inspire breidt verder uit met nieuwe locatie in Suriname

[Persbericht] Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar premium outsourcing dienstverlening. Op
Arbeidsmarkt Q32023

Arbeidsmarktmonitor Q3-2023: blijvende krapte, ondanks recessie

Nederland bevindt zich in een bijzondere situatie: ondanks een (technische) recessie blijft de werkloosheid met 3,6% ver onder de
Slimste-klantcontact-organisatie-2023

Klantcontact Quiz 2023: de winnaars zijn bekend!

Donderdag 28 september was het zover: de Klantcontact Quiz 2023! Meer dan 1300 klantcontact medewerkers en 128 klantcontact managers