Werving en selectie

Flexibel en zorgeloos

Snel en zorgeloos goed personeel vinden? Via het Inspire Jobs netwerk bereikt uw vacature honderdduizenden werkzoekenden in de office en klantcontactsector!

Werving en selectie

Onze recruitmentspecialisten vinden jouw nieuwe medewerker, vakkundig en snel!

Met de werving en selectie diensten van Inspire leveren wij u geschikte kandidaten aan op basis van uw vacature en selectie eisen. Ideale kandidaat gevonden? Dan betaald u een vooraf afgesproken werving en selectie fee.

Onze recruitment services zijn er volledig op gericht om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen in het recruitment proces. Door onze diepe kennis van de klantcontactsector, het inzetten van vakbekwame recruiters, zijn wij in staat om altijd de perfecte match te maken voor onze opdrachtgevers.

Vergroot uw bereik

Verkrijg een enorm bereik op uw vacatures via het netwerk van Inspire 

Wordt ontzorgd

Onze recruiters doen al het werk, wij vinden uw ideale match!

Professioneel

Met onze werkwijze en certificeringen garanderen wij  de hoogste kwaliteit

No cure no pay

U betaald alleen bij succes, u heeft niets te verliezen!

Veel gestelde vragen

Bij werving en selectie zoekt Inspire de geschikte kandidaat voor u, deze komt direct bij u in dienst. U draagt hierbij zelf het personeelsrisico. Voor de geleverde werving & selectie dienst betaald u een vaste vergoeding.

Bij werving en selectie zoekt Inspire de geschikte kandidaat voor u, deze komt direct bij u in dienst. U draagt hierbij zelf het personeelsrisico.

Met uitzenden nemen wij deze kandidaat op contract en zij wij verantwoordelijk voor de loonbetalingen, verzuimmanagement, e.d. U betaald alleen voor gewerkte uren.

De kosten voor werving & selectie diensten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals (regio) schaarste, soort profiel, complexiteit van de vacature eisen, e.d.  

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Inspire is een gespecialiseerd in office en klantcontact functies. Van vakopleidingen tot aan toegesneden recruitment specialisten: onze hele dienstverlening is volledig gericht op deze sectoren. Als geen ander snappen wij uw wensen en hebben wij focus op uw capaciteit vraagstukken.

Via ons Inspire-Jobs netwerk bereikt uw vacature honderdduizenden werkzoekenden in de office en klantcontactsector!

Waarom Inspire?

Inspire heeft meer dan 20 jaar ervaring in de office en  klantcontactsector.

De dienstverlening loopt uiteen van werving en selectie, uitzenden of detacheren van klantcontact en office personeel tot aan vakopleidingen en interim management.

Inspire: Carrièrebouwers in klantcontact!

Waarom kiezen voor Inspire?

De specialist in klantcontact die uw zorgen uit handen neemt!